Uit het archief: Gruber

Een opvallend bedrijf in zwaar transport land is Gruber Logistics uit het Duitse Kreuztal. Men werkt veel met gesloten opleggers, waar dan vaak een Iveco of Renault voor staat, twee merken die je in deze sector niet veel ziet. Een bloemlezing. MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Iveco StralisIveco Stralis.MAN TGAMAN TGA.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Renault T-serieRenault T-serie.Iveco StralisIveco Stralis.Renault T-serieRenault T-serie.Iveco StralisIveco Stralis.Nooteboom opleggerNooteboom oplegger.Nooteboom opleggerNooteboom oplegger.MAN TGAMAN TGA.

PS: zou het familie zijn van Gruber uit ‘Allo ‘Allo?

One Response

  1. Henry 20 januari 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *