Berging van een bermtoerist

Grove telescoopkraanVia de anonieme tiplijn kwamen er een aantal foto’s binnen uit de buurt van Veenoord. Hier was een DAF XF105 van Drost Veetransport uit Koekange in de berm beland. De exacte oorzaak is me niet bekend, maar gladheid zal ongetwijfeld een factor geweest zijn. Wagenborg Nedlift werd ingehuurd om weer vaste grond onder de voeten te krijgen, men zette (naast een Fendt tractor en Atlas graafmachine) een Grove telescoopkraan en een Faun telescoopkraan in. DAF XF105DAF XF105DAF XF105Grove telescoopkraanFaun telescoopkraanDAF XF105Grove telescoopkraanDAF XF105Grove telescoopkraanVeel dank aan de anonieme inzender van deze foto’s. Heb jij ook een tip (als je daar behoefte aan hebt is discretie gegarandeerd) kun je die altijd kwijt via aamiedema apenkont gmail.com.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *