[podcast] Truckstop Burdaard aflevering I

Onlags heb ik meegewerkt aan een podcast, onder leiding van de Friese radio-coryfee Wim Brons. Dit was voor mij een eerste keer, maar deze podcast was sowieso voor het eerst. Er komen nog 5 delen. Ik zal heel eerlijk zijn, ik heb het zelf (nog) niet terug geluisterd. Mijn eigen teksten lezen nadat ze gepuliceerd zijn vind ik al verschrikkelijk, laat staan mijn eigen stem terug horen. De andere heren aan tafel hadden wel allerlei interessante dingen te melden, dus jij moet het natuurlijk wel even luisteren. 😉 Het is wel grotendeels in het Fries (zelf spreek ik Bildts). Dat is voor iedereen die de Nederlandse taal beheerst ook prima te volgen, maar mocht je iemand zijn die zichzelf laag inschat en denkt ondertiteling nodig te hebben, druk vooral niet op play.

Zet aan in je cabine!, deze podcast voor (Friese) truckers. Deel 1 in een serie van 6 in het kader van het 10e Truckfestival in Burdaard op 17 juni

Auke Spijksma, Iep van der Meer, Klaas Westra en Alex Miedema praten over:

-Truckfestival Burdaard 2017
-BigTruck online
-Petitie Europees rijtijdenbesluit
-Dakar rally
-De nieuwe serie Scania trucks
-Bestelbusjes minitruckers
-Infra Fryslân: Centrale As, Joure, Haak om Leeuwarden, Noordwest tangent, De Skieding
-Auke’s nostalgie nummer
-Appen, Facebooken en bellen onder het rijden
-Zelf remmende truck zou veel doden hebben voorkomen bij aanslag in Berlijn én
-Onrust bij AB Transport Group Heerenveen

Techiek: Mini Haak. Afspelen/downloaden kost zo’n 50MB data. Abonneer je via iTunes of via je eigen podcast app: zoek op ‘Truckstop Burdaard’. Of luister via deze link op Soundcloud: https://soundcloud.com/vlakland/truckstop-burdaard-aflevering-i-januari-17

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *