Generations: Bulstra-Benzen

Toen ik voor het artikel over de overname van Bulstra het archief in dook, vielen me ineens de Mercedessen van het bedrijf op, een paar generaties achter elkaar. Mercedes-Benz EcolinerWe trappen af met de laatste generatie Mercedes-Benz Ecoliner.Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz Atego MP1Gevolgd door de Mercedes-Benz Atego MP1.Mercedes-Benz Atego MP2En tot slot de Mercedes-Benz Atego MP2. Of Bulstra ook een MP3 en MP4 heeft (gehad) zou ik niet durven zeggen, ik heb ze in ieder geval niet op de foto. Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1Als bonus nog twee heel verschillende Mercedes-Benz Actros MP1‘s.Ford AAFord Cargo
En als extra bonus nog Ford generations.

One Response

  1. Roland 25 januari 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *