Deze DAF is nog niet af

DAF CF Euro 6Bij carrosseriebouwers en dealers zie je heel vaak trucks die nog niet af zijn. Maar in woonwijken? Ik heb het nog nooit gezien. In het echt dan, sinds nu wel op foto’s. Erwin de Jong maakte deze foto’s op de Heggewinde in Leeuwarden. Bedankt voor de foto’s Erwin! Meer informatie over deze truck is natuurlijk van harte welkom in het reactie veld onder deze blogpost (of op de sociale media, maar dan vind je het nooit meer terug, dat zou zonde zijn, nietwaar? 😉 ) DAF CF Euro 6

Update 23-2-2017: Deze DAF is bijna af! Ziegler heeft de afgelopen weken flink zijn best gedaan op deze brandweerwagen voor Brabant Zuid-Oost.
DAF CF Euro 6

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Jeroen 29 januari 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *