De internationale levens van de VV-20-XS

Scania 143De Scania 143 uit deze blogpost begon zijn leven in Zweden. Nu hebben wel meer Scania’s die aangeboren afwijking, maar deze was ook daadwerkelijk voor een Zweeds bedrijf aan het werk. In de jaren ’90 kwam hij naar Nederland, waar hij bij Bolt het kenteken VV-20-XS kreeg. Scania 143Scania 143Tegenwoordig is de truck opgeknapt en heeft hij een Pools kenteken. Theo Snoek stuurde me onderstaande foto, waarvoor dank! Ook dank aan dezelfde Theo Snoek en Wietse Bolt voor de informatie.Scania 143
Edit 16:16: Hij is ook nog van Hendrik Sijtsma geweest.

Update 13 september 2020: Hij heeft zijn oude kenteken weer terug! Maar nog steeds van Theo Snoek.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Edwin berrevoets 24 maart 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *