MB Actros in 1:18 van NZG

Mercedes-Benz miniatuurAfgelopen week werd de Mercedes-Benz Actros in schaal 1:18 van NZG op de Spielwarenmesse gepresenteerd, in het blauw. In het wit (Diamantwit metallic om precies te zijn) is hij al te koop bij de Mercedes-dealers. Met een prijs van €299 zal hij niet direct in ieders vitrinekast komen te staan, maar wat je voor dat geld terug krijgt is wel zeer indrukwekkend. Alles kan open en bewegen, de detaillering is van een zeer hoog niveau en zelfs de interieurverlichting en ster kunnen branden. In de doos zijn extra wielkeggen meegeleverd, zodat hij niet van de plank rolt. let wel goed op WAAR je dit model in de vitrine zet, ik heb nog nooit zo’n zwaar model opgetild. Mercedes-Benz miniatuurMercedes-Benz miniatuurMercedes-Benz miniatuurMercedes-Benz miniatuurMercedes-Benz miniatuurMercedes-Benz miniatuurMercedes-Benz miniatuurMercedes-Benz miniatuurMercedes-Benz miniatuurMercedes-Benz miniatuurVeel dank aan Wensink Leeuwarden (en Sieto de Koe en Erik Miedema (geen familie) in het bijzonder) voor de mogeljkheid dit model te fotograferen! Wie hem wil bestellen, het artikelnummer is B66006402.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *