Autocross Dokkum 2007

Op 9 april 2007 werd bij Raard de autocross van Dokkum georganiseerd. Dit is het commentaar dat ik daar de avond direct na de cross op had: “Om elf uur zou het beginnen, dat werd iets later, maar dat vond ik niet erg, omdat ik zelf ook aan de late kant was. Meteen in de eerste ronde ging het er al hard aan toe, en vlogen de eerste kevers al door de lucht, en zo zou het de hele dag door gaan met auto’s die door de lucht vlogen. Eén coureur moest zelfs door de brandweer uit zijn wrak geknipt worden, maar hij is inmiddels weer thuis en het gaat goed met hem heb ik begrepen.”

Ik begin deze blog met de racetransporters, daarna komen de hulpverleners en ik sluit af met de actiefoto’s van de cross.Van Rooijen OdysseeVan Hool touringcarMAN-VW G90Chevrolet BlazerMercedes-Benz Bremer (TN/T1)Fiat DucatoDAF buschassisFord F100VW Transporter T4Kawasaki onbekend/overigChevrolet 2500Onbekend ATVMAN LEVW Transporter T5Mercedes-Benz VitoChevrolet 2500

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *