[video] 4×4 Het Noorden in Pekela


Op 19 februari 2017 organiseerde 4×4 Het Noorden een offroad-evenement in de zandput van H.H. van der Velde vlak buiten Nieuwe Pekela. Wij hebben de Samurai dit keer thuis gelaten en hebben dan ook niet meegereden, maar alleen kijken was ook al erg leuk!

Ford RangerFord RangerLand Rover DefenderLand Rover DefenderJeep WranglerNissan PatrolUnimog 404Suzuki SamuraiSuzuki SamuraiJeep WranglerLand Rover seriesLand Rover seriesUnimog 404Unimog 404Suzuki LJSuzuki LJSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiNissan PatrolMercedes-Benz VarioNissan PatrolToyota LandcruiserGMC onbekend/overigSuzuki SamuraiLand Rover seriesFord F250Jeep Grand CherokeeJeep Grand CherokeeJeep Wrangler

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *