De levens van de BF-NB-54

Volvo FL10Volvo FL10Voor de Volvo FL10 heb ik altijd al een zwak gehad. Tegenwoordig zijn ze vrijwel uitgestorven, en de Globetrotter uitvoering is altijd al een zeldzaamheid geweest. De FL10 met kenteken BF-NB-54 stond nieuw op de RAI, daarna ging hij naar Gebr. Dijkstra uit Sexbierum, waar Sjoerd de Vries (die met de Volvo torpedo’s inderdaad) de chauffeur was. De tweede eigenaar was Gosliga. Tegenwoordig rijdt hij in Irak, daar zijn ook foto’s van, maar zie maar eens achter de originele fotograaf te komen… Met dank aan Ypke Dijksta voor de aanvullende informatie!Volvo FL10
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Edwin berrevoets 7 maart 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *