Sisu’s op Bauma 2007

Sisu meerdereTegenwoordig hebben Sisu’s een Mercedes-Benz cabine, 10 jaar geleden werkte men nog samen met Renault. Toen Renault samen ging met Volvo, was de liefde tussen Renault en Sisu al dan niet noodgedwongen over en ging men gebruik maken van Mercedes-componenten. Een beetje de omgekeerde weg als bij Terberg dus eigenlijk, die van Mercedes ovestapte op Volvo onderdelen vele decennia eerder.Sisu logoIn 2007 leverde Renault dus nog cabines aan Sisu. Bij de R-serie ook de motoren, de Sisu C-serie had wel de Premium cabine, maar daar zat een Caterpillar motor onder. In 2007 stond men met twee trucks op de Bauma, een R500 en een C600. In diezelfde periode was Cosmo Heerenveen bezig om importeur te worden voor Sisu, maar dat is nooit van de grond gekomen, alhoewel er wel een tijd een demo in Fryslân rond heeft gereden. Sisu R500Sisu C600Sisu C600Sisu C600Sisu C600Sisu R500Sisu C600Sisu R500

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *