VLGroep neemt haar eerste Scania S450 in gebruik

VLGroep en Scania hebben de samenwerking voor de toekomst bezegeld met de ingebruikname van één van de eerste Scania S450 double stock volumecombinaties in Nederland.Scania S450“Ruim een jaar hebben we moeten wachten alvorens de levering een feit was.” Aldus Geert Pluk, Algemeen directeur van VLGroep. “Een lange tijd maar zeker de moeite waard , op het moment van bestellen was er nog niets bekend over het nieuwe model. Een spannende maar gemakkelijke keuze , gebaseerd op de jarenlange vertrouwensband en perfecte samenwerking die we met Scania Veghel hebben.”

“En het eindresultaat mag er zijn. We zijn enthousiast over de nieuwe S en R serie en de nieuwe ontwikkelingen, waaronder het servicecontract met flexibele plannen wat de TCO ten goede komt. Tevens heeft Scania ruimschoots bewezen het brandstofverbruik op een perfecte manier onder controle te hebben. Ook voor ons is dit één van de hoogste kostenposten. Wij verwachten dat de nieuwe S-serie het verbruik nog verder zal verlagen.”

Deze auto is de eerste uit een serie van 5 road trains die de komende maanden worden geleverd bij VLGroep . De voertuigen worden ingezet op internationale trajecten binnen de EU.Scania S450Het bedrijf, met de hoofdvestiging in Oss industrieterrein “Elzenburg”, heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op internationaal volume- en machinetransport en ontwikkelde in samenwerking met diverse opdrachtgevers een specifiek double stock concept wat enorme voordelen oplevert. Tevens beschikt VLGroep over een eigen werkplaats met op en overslag capaciteit. Het wagenpark bestaat uit 48 eenheden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *