Met een Visa naar Citromobile 2007

Eerste keren zijn altijd spannend, zo ook de eerste keer met mijn eigen auto naar een meeting. Nu ben ik ook voor ik mijn rijbewijs had al naar honderden voertuig-evenementen geweest, maar toch blijft deze extra speciaal. Met mijn eerste autootje, een tweecilinder Citroën Visa, ging ik samen met Elmer, een goede vriend van me, en zijn BX ‘Criezel’ (crisis-diesel) naar de veemarkthallen in Utrecht. De Visa had heel wat bekijks. Waarom het was weet ik niet, maar het was de laatste keer dat ik bij een Citromobile was. En er is in de tussentijd veel veranderd. De Visa is gedemonteerd, de Utrechtse veemarkthallen liggen plat en, het ergste van alles, Elmer is overleden, al weer een paar jaar geleden. Gelukkig hebben we de foto’s nog.


Heb ik dan echt alleen mijn eigen auto op de foto gezet? Nee, natuurlijk niet! Ik heb die dag 500 foto’s gemaakt. Dit is de eerste blogpost in een reeks over Citromobile 2007. De rest van de posts vind je hier.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *