Bussen en transport bij de Huishoudbeurs 2017

Onbekend meerdere (diverse merken)De Huishoudbeurs, wie wil daar nu niet naar toe. Een heleboel mensen niet, gelukkig offerde René Henkes zich op om voor ons verslag te doen. Mercedes-Benz SprinterDe 72e editie van ’s lands grootste consumentenbeurs De Huishoudbeurs trok dan weliswaar minder bezoekers dan voorgaande jaren (‘slechts’ 220.000 ), dat was aan de parkings rondom de RAI niet te zien. Want ook al zien veel (met name) mannen er tegenop om mee te gaan met hun vrouw of vriendin, ook voor de voertuigspotter valt er meer dan genoeg te zien, mits je buiten de poorten van het RAI complex blijft 🙂 Omdat ik toch in Amsterdam moest zijn, heb ik even een rondje parkings gedaan en dat leverde leuke plaatjes op. De BusExpo in het Belgische Kortrijk is er niets bij.DAF CF85DAF CF85Mercedes-Benz SprinterVan Hool T917 AcronVan Hool touringcarVan Hool touringcarVan Hool touringcarKrone opleggerVolvo FE 1st genVan Hool newAG300Iveco DailyMercedes-Benz SprinterVan Hool T917 AcronVan Hool T917 AstronOnbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *