Ford Ranger vs Ford F150

Ford RangerVanochtend was ik in Lauwersoog met de Ford Ranger die ik deze week mag testen. Niet om een vis te eten (als ik vis zou willen eten was ik wel een haai geworden), maar om de Ranger eens naast de Ford F150 van Jasper vd Berg te zetten. Het is natuurlijk appels en peren vergelijken, de F150 is voor de Amerikaanse markt gebwoud, terwijl de Ranger juist in de hele wereld behalve in Noord-Amerika te koop is. Bovendien is de F150 van Jasper inmiddels ‘al’ 10 jaar oud. Toch zijn er ook overeenkomsten. Ze hebben ongeveer dezelfde afmetingen, en ze zijn beide in de variant met de korte cabine.Ford RangerIn het vergelijk vond Jasper de Ranger duidelijk de betere. Van de looks moet je houden, maar als je er in zit en rijdt is het gewoon erg fijn. Mat name het acceleratievermogen en hoe stil de auto is werden geprezen.Ford RangerFord RangerFord RangerFord RangerFord RangerFord RangerBinnenkort komt hier op de blog een uitgebreider verslag van de test met de Ranger. Jasper, nogmaals bedankt voor je medewerking!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *