Feest bij Spaansen!

MAN TGS 2nd genGisteravond hield Spaansen een bedrijfsfeest in Harlingen, in de nieuwe betonelementen-fabriek. Nu ben ik persoonlijk geen feestbeest, maar ter opluistering van dit feest stond een deel van het wagenpark mooi gepoetst opgesteld, dat vind ik dan weer WEL erg leuk. Met dank aan Erik Lensen voor de tip en de foto van de geschenken die het personeel kregen: een eigen huis en een eigen truck!MAN miniatuurMercedes-Benz Actros MP4MAN TGX 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genSkoda FabiaMAN F2000Mercedes-Benz Actros MP4MAN TGX 1st genTerberg terminaltrekkerDAF CF85MAN TGX 2nd genCombilift SCDAF 45MAN TGX 2nd genIveco StralisGiant fietsMercedes-Benz Actros MP4MAN TGX 2nd genMercedes-Benz Actros MP4MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMercedes-Benz Actros MP4MAN TGS 2nd gen

One Response

  1. Vesa Reinikka 13 maart 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *