Op bezoek bij Geesinknorba

Gisteren was ik (samen met een grote groep klanten) te gast bij Geesinknorba in Emmeloord. Over het hoofddoel van dat bezoek komt als de tijd rijp is een blogpost, in deze post vind je wat beelden van de fabriek.DAF overig/onbekendOnderweg van de kantine, waar we werden ontvangen, maar de fabriek, stond deze schoonheid, uit het eigen museum. De collectie historische voertuigen (niet alleen vuilniswagens, maar ook bijvoorbeeld kolkenzuigers en brandweerwagens die men vroeger gebouwd heeft) staat normaal gesproken in dezelfde ruimte opgesteld waar het personeel ook luncht. Om plek te maken voor de gasten en een presentatie was die nu (helaas!) leeg. Hopelijk krijg ik nog eens de mogelijkheid deze voertuigen op de foto te zetten.Onbekend onbekend/overig De montagelijn van de achterladers.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6Onbekend onbekend/overigNiet alle opbouwen worden direct op een chassis gemonteerd. De opbouwen die verder weg gaan, bijvoorbeeld naar Spanje of Zweden, gaan als ‘kit’. Op een kar door de fabriek, en per twee op een dieplader richting het buitenland, waar het dan ter plekke op een chassis gebouwd wordt. Onbekend meerdere (diverse merken)Buiten werd een deel van het product-portfolio gedemonstreerd. Erg interessant om te zien, met duidelijke uitleg er bij. DAF CF Euro 6DAF overig/onbekendDAF CF Euro 6Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz EconicOnbekend onbekend/overigIveco EurocargoDAF CF Euro 6Meestal vind ik vuilnisbakken vervelende sta in de wegs bij het fotograferen van fabrieksbezoeken, maar hier is het een passend decor.Scania P280De ingehuurde beveiliging zorgde er voor dat we nergens kwamen wat niet de bedoeling was. Is mijn reputatie me vooruit gesneld? ­čśë Renault D-serieRenault D-serieDe chassisvoorbereiding.DAF CF Euro 6Mercedes-Benz EconicRenault D-serieHet subframe duidelijk te zien. Hier wordt de vuilnis-inzamel-opbouw op gemonteerd. Mercedes-Benz EconicOnbekend onbekend/overigPrototype voor de volgende generatie.DAF overig/onbekendRenault D-serieScania P320DAF overig/onbekendDAF CF Euro 6DAF overig/onbekendScania P280
Tot slot nog een blik in de kantine, onder andere op de miniaturen. Ik zag er al een paar bekende Tekno’s tussen staan. Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend onbekend/overigOnbekend meerdere (diverse merken)Onbekend miniatuurGeesinknorba, bedankt voor de gastvrijheid en de rondleiding door jullie mooie bedrijf!

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *