De RTV-Gay ‘Live vanuit Den Haag’

Mercedes-Benz Atego MP1De Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen woensdag gaan de geschiedenis in als meest mediageliefde ooit. Dat bleek wel uit de aanwezigheid van vele journalisten uit binnen- en vooral buitenland. Uit alle windstreken waren ze ingevlogen of aan komen rijden om verslag te doen van dit 4 jaarlijkse gebeuren (mits alles goed gaat natuurlijk!) Omdat ik voor mijn eigen club (Facebook.com/broadcastvehicles) toch op pad was leek het mij leuk om een selectie voertuigen ook met jullie te delen. Want ook al lijken het vaak simpele bestelbusjes met een schotel op het dak, er gaat een wereld aan techniek achter schuil en bovendien, zonder al deze wagens zouden we een stuk minder beeld krijgen in het journaal, etc.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz SprinterMercedes-Benz VitoVW TransporterVW TransporterIveco DailyDAF 75DAF 75DAF 75Mercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz MeerdereMercedes-Benz VitoMercedes-Benz VitoRenault MasterVW AmarokVW AmarokVW AmarokVW TransporterVW Transporter T6Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz VitoMitsubishi PajeroMitsubishi PajeroLand Rover DiscoveryOnbekend meerdere (diverse merken)Scania R410Scania R410Scania R410Scania R420Dit was een gastblog van René Henkes. Als je op een foto klikt krijg je meer informatie over wat je precies ziet, René heeft op truckfan.nl de foto’s voorzien van uitgebreide onderschriften.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *