De levens van BJ-RS-53

De Volvo NH12 met kenteken BJ-RS-53 is nieuw aangeschaft door G.W. de Bruyn.Volvo NH12De tweede eigenaar was Van Vliet afbouw, een trouw neusrijder, er waren nog twee andere NH12’s destijds zelfs. Volvo NH12Eigenaar nummer drie was Willem Sonnema.Volvo NH12Toen Willem zijn bedrijf aan Bultena heeft verkocht, kwam de NH12 daar ook terecht. Hij staat nog steeds in de mooie kleuren van Sonnema.Volvo NH12Met dank aan Willem Sonnema voor de tip en Dennis Ellens voor de foto in de Van Vliet kleuren!

Update maart 2022: inmiddels is hij als laatste Volvo neus bij Bultena ook vertrokken, hij lijkt nu (met inmiddels verlopen apk) wat tussen handelaren heen en weer geschoven te worden.
Update op de update: Tim van Baaren: “De BJ-RS-53 is nu sinds een aantal weken van een maatje van mij, van Vd burg trucks en trailers in Maarsbergen die hem aan het opknappen zijn voor eigen gebruik.”

Update augustus 2022: Sven Woudenberg: “Deze truck is op 20 januari 2022 gekocht door mijn vader, Van der burg trucks en trailers. De auto is weer netjes gemaakt door ons zelf”. Sven maakte ook de drie onderstaande foto’s.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *