[video] 4×4 Het Noorden bij Poelman in de put

Suzuki Samurai

Vandaag, 18 maart 2017, werd in de zandput van Poelman, in de Greeeeeenzer Peeeeeen, ook wel bekend als Opende, het traditionele offroadtreffen van 4×4 Het Noorden gehouden. Nadat we vorige week een valse start hadden, was dit het eerste evenement voor mij en mijn vriendin waar we eindleijk echt konden offroaden met de Samurai! Heerlijk, we hebben beide enorm genoten. Mijn vriendin is één keer vast gereden, mijn broer twee keer en ik heb zelf niet vast gezeten. Er zijn twe filmpjes, de onderste zijn de beelden van ons zelf binnen en buiten de Samurai, de anderste zijn de beelden van de andere deelnemers.Nissan PatrolSuzuki meerdereFord MaverickSuzuki VitaraDodge W200Suzuki SamuraiNissan X-TrailDAF 95Magirus Deutz Eckhauber 3rd genSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiNissan PatrolSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiMagirus Deutz Eckhauber 3rd genSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiNissan PatrolSuzuki SamuraiNissan PatrolNissan PatrolNissan PatrolSuzuki SamuraiDeze man heeft ons de hele dag enorm veel tips gegeven en twee van de drie keer dat we vast zaten was hij ook de ‘verlosser’. Vanaf deze plek nogmaals dank!!!Nissan PatrolJeep onbekend/overigLand Rover DefenderSuzuki SamuraiNissan PatrolNissan PatrolNissan PatrolNissan PatrolToyota HiLuxLand Rover DiscoverySuzuki Samurai4×4 Het Noorden, bedankt voor de organisatie! Met een beetje geluk (hangt van de hoeveelheid werk op die dag af) zijn we er op 9 april in Drachten weer bij.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *