[video] Strandraces IJmuiden: KP5 voor het NK Offroad


Door belachelijk veel tijdgebrek kon ik afgelopen weekend helaas maar één manche meemaken van het NK Offroad op het strand van IJmuiden, de 5e manche van het weekend, op de zondagochtend. Prachtig om zo veel auto’s samen in de baan te zien, door het zand te driften en over bulten te pringen. 1 en 2 april is de volgende ronde in Havelte, dan ben ik er het hele weekend bij! Onbekend meerdere (diverse merken)Mitsubishi PX 33Suzuki SamuraiToyota LandcruiserOnbekend ATVBowler DefenderOnbekend ATVPolaris onbekend/overigBowler WildcatToyota LandcruiserBowler EXRToyota LandcruiserOnbekend meerdere (diverse merken)Onbekend ATVBowler WildcatPolaris onbekend/overigPolaris onbekend/overigPolaris onbekend/overigBowler WildcatPolaris onbekend/overigPolaris onbekend/overigBowler WildcatSuzuki SamuraiNissan PatrolPolaris onbekend/overigPolaris onbekend/overigPolaris onbekend/overigMitsubishi PX 33Toyota LandcruiserMitsubishi PajeroOnbekend ATVToyota HiLuxPolaris onbekend/overigToyota RAV4Toyota LandcruiserBowler WildcatPolaris onbekend/overigPolaris onbekend/overigRallyRaid UK Desert WarriorPolaris onbekend/overigPolaris onbekend/overigOnbekend meerdere (diverse merken)Toyota LandcruiserToyota LandcruiserBowler WildcatBowler DefenderMercedes-Benz G-klasse

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *