LoadLok op Transport Compleet


Vanmiddag om 14:00 gaan de deuren van de evenementenhal in Hardenberg weer open voor drie dagen Transport Compleet. Ik zal daar zelf vandaag te vinden zijn (met name op en om de Kleyn Trucks stand), maar er is veel meer te zien. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe GINAF 8×8, op kenteken. LoadLok heeft ook het nodige te laten zien, ze stuurden maar liefst drie persberichten in de aanloop van de beurs:

Het universele rail systeem: Unilok
Ladingzekering en -optimalisatie specialist LoadLok introduceert het Unilok systeem. Een uniek ladingzekering systeem dat captive te gebruiken is. Hierdoor kunnen er geen balken of stangen gestolen of verloren worden. Bovendien passen alle bestaande ladingzekeringsproducten in combinatie met deze rail – ook van andere producenten dan LoadLok! Dat maakt deze rail multi-functioneel inzetbaar en universeel.

Wat zeer uniek is aan het Unilok systeem is de mogelijkheid om gebruikt te worden als captive. Ladingzekering producten zoals balken, (kleding)stangen of spanbanden worden opgesloten in de glijrail en kunnen daardoor niet meer worden uitgenomen. De klant kan hierdoor jaarlijks veel geld besparen doordat apparatuur niet kan worden gestolen of verloren.

Het Unilok systeem is een nieuwe rail die door LoadLok zelf is ontworpen en ontwikkeld. Het systeem vervangt vrijwel alle overige rails, doordat deze geschikt is voor diverse toepassingen en ladingzekering systemen.

Marco van Diessen (Sales director Benelux) zegt: “De Unilok is met name interessant voor licht distributietransport, dankzij de flexibiliteit van het systeem kunnen de balken op iedere gewenste afstand van elkaar worden geplaatst om bijvoorbeeld een dubbele laadvloer te creeëren. Hierdoor kan de klant niet alleen Euro-pallets makkelijk vervoeren, maar ook kleinere ladingen of lading die niet gestapeld mag worden.”

Fashionlok – de lichtste en sterkste kledingstang verkrijgbaar

Wederom een unieke innovatie van ladingzekering en -optimalisatie specialist LoadLok. LoadLok introduceert de Fashionlok. De Fashionlok is de lichtste en tevens sterkste kledingstang verkrijgbaar in de markt. Met een gewicht van slechts 5,84 kg kan deze kledingstang een lading dragen van maximaal 400 daN. Dankzij de Fashionlok bespaart de transporteur op kosten en is efficiënter in ladingoptimalisatie.

Het Fashionlok systeem is een nieuwe kledingstang die door LoadLok zelf is ontworpen en ontwikkeld. Dankzij de unieke vorm van de verchroomde stang heeft LoadLok een draagkracht van meer dan 400 daN weten te realiseren en desondanks toch weten te besparen op het gewicht. De Fashionlok is met haar gewicht van 5.84 kg met afstand de lichtste en sterkste kledingstang verkrijgbaar in de markt.

Marco van Diessen: “De Fashionlok draagt bij aan een hogere efficiency in kosten en ladingoptimalisatie voor de transporteur. Zo heeft de transporteur de mogelijkheid om de volledige breedte van de stang te benutten voor het plaatsen van de lading, inclusief het verende gedeelte. Doordat er weinig losse onderdelen worden gebruikt is er ook minder onderhoud noodzakelijk. De eindplug van de kledingstang is geschikt voor zowel GTS als Keyhole panelen. Daarnaast kan deze kledingstang ook captive gebruikt worden in combinatie met een glijrail – dit voorkomt kwijtraken of diefstal van de kledingstangen.”

Uitneembare temperatuur scheidingswand online te configureren en personaliseren
Ladingzekering en -optimalisatie specialist LoadLok introduceert een nieuwe optie voor zijn uitneembare temperatuur scheidingswanden. Deze temperatuur scheidingswanden, door LoadLok genaamd Tempwall, zijn vanaf heden door de klant zelf te personaliseren. Daarmee kan de Tempwall bijdragen aan de branding van het bedrijf. LoadLok is de eerste en enige producent die deze temperatuur scheidingswanden gepersonaliseerd aanbiedt.

De klant kan via een online configurator op de website van LoadLok zelf zijn Tempwall samenstellen. Daarbij wordt de keuze geboden tussen een Tempwall 80 of Tempwall 60, beide alleen leverbaar als Bifold. Deze uitneembare scheidingswanden hebben de hoogste isolatiewaardes verkrijgbaar in dit segment.

Na het ingeven van de exacte binnenmaten van de trailer kan de klant zijn afbeeldingen(en) en/of logo’s uploaden. Op het moment dat de bestelling is afgerond, wordt er door de designafdeling van LoadLok een ontwerp gemaakt. Pas nadat de klant het ontwerp heeft goedgekeurd wordt de Tempwall in productie genomen. De bedrukking wordt full color door middel van een state-of-the-art printer gedrukt.

Marco van Diessen: “De Tempwall van LoadLok is de meest verkochte uitneembare scheidingswand van Europa. Dankzij deze scheidingswand profiteert de klant van een lager brandstofverbruik van de koelmotor, minder onderhoud en langere levensduur van de koelmotor en efficiënter gebruik van het laadvolume. De Tempwall is momenteel zeer interessant voor transportbedrijven omdat deze deels aftrekbaar is volgens de Energie Investering Aftrek (EIA).”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *