Strandraces 2017: rennerskwartier en randzaken

Bijna net zo mooi als de NK offroad races zelf: het rennerskwartier en de andere auto’s op het strand. De Berkhof van Stoker komt nog voorbij in een eigen blogpost, dit is (een deel) van wat er verder te zien was. Wil je dit met eigen ogen zien? Op 1 en 2 april zijn er races in Havelte en is het rennerskwartier bij Duinenzathe in Appelscha. Iveco TrakkerToyota LandcruiserMercedes-Benz Actros MP2DAF CF serieDAF XF105Brian James aanhangwagenPolaris onbekend/overigMAN TGAJumbo Helmond opleggerDAF XF95Scania R450DAF 65Unimog U1700LUnimog onbekend/overigDAF MB200Daihatsu TaftMAN LEMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseChevrolet SilveradoScania T124Scania T124GINAF G3333-SGINAF G3333-SCargo Van opleggerIveco EurocargoHyundai H350Iveco DailyIveco DailyMercedes-Benz T2Iveco DailySchans S4500DAF 45Unimog U1750LMercedes-Benz EcolinerRenault Magnum 4th genMercedes-Benz Actros MP2GMC VanduraMercedes-Benz VitoIsuzu N-serieGMC VanduraIsuzu D-MaxMercedes-Benz Ecoliner

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *