DAF CF’s voor Van der Werff

DAF CF Euro 6Op dit moment stromen er vrijwel tegelijkertijd diverse trucks van meerdere merken in bij Van der Werff in Heerenveen. Onlangs was er al een blogpost over nieuwe Scania’s en de blogpost over de nieuwe Mercedessen komt morgen online. Vandaag aandacht voor de DAF CF’s die recent zijn afgeleverd door ESA.DAF CF Euro 6Wageparknummers 297 en 298 zijn afgelopen vrijdag geleverd, het zijn beide DAF CF Space Cab lowdeck trekkers. Ze zijn uitgerust met de 440 pk sterke MX11 motor, gekoppeld aan een AS tronic 12-versnelingsbak. Ze hebben een luchtgeveerde vooras, MX motorrem, twee tanks met een totale capaciteit voor 925 liter brandstof, front camera en een standairco.DAF CF Euro 6Wageparknummer 295 is half februari afgeleverd, deze truck heeft grotendeels dezelfde specificaties, maar is uitgerust met een midlift-as, waardoor je een GVM krijg van 23.900 kg (8-tons vooras, 4,4-tons middenas en 11,5-tons achteras). De wielbasis is 385 centimeter, waardoor de draaicirkel mooi kort blijft.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6Met dank aan Jurjen Ypma voor de foto’s en informatie. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! DAF CF Euro 6<

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *