2 Renault T’s voor VDB

Van den Brink Transportservice uit het Noord-Hollandse Grootebroek heeft onlangs twee nieuwe Renault Trucks T in gebruik genomen. Het betreft T-Drive 4×2-trekkers met 460 pk. De trucks worden ingezet voor het transport van containers, voornamelijk vanuit Rotterdam. Vooral de compleetheid van de trekkers, de eerder opgedane ervaringen met de Renault Trucks T en de relatie met de verkoper waren voor VDB Transport redenen opnieuw voor Renault te kiezen. De trucks werden geleverd door Renault Trucks-dealer Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens BV uit Zwaag.Renault T-serieDe nieuwe Renault Trucks T voor Van den Brink Transportservice, ook wel bekend als VDB Transport, beschikken over 460 pk. Het betreft speciale T-Drive operational lease uitvoeringen inclusief een WA en volledig casco verzekering via Renault Trucks Financial Services (RTFS). Ook alle voorgeschreven reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn inbegrepen en het voertuig heeft Optifleet: Renault Trucks’ brandstofbesparende wagenparkbeheersysteem.Renault T-serieDe nieuwe trekkers werden aangeschaft ter uitbreiding van de vloot. VDB Transport beschikt nu over zes voertuigen waarvan de helft een Renault-truck is.Renault T-serieT-Drive concept: compleet tegen een vast tarief
Vooral de compleetheid van het T-Drive concept tegen een vast tarief en de goede relatie met de Renault Trucks-dealer waren voor VDB Transport redenen opnieuw voor Renault Trucks te kiezen: “Wij rijden al enkele jaren met Renault-trucks en zijn daar zeer over te spreken. Het dealernetwerk is uitgebreid en goed. De relatie met onze ‘huisdealer’ Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens is zelfs uitstekend te noemen. Zij staan dag en nacht voor ons klaar”, verklaart Rini van den Brink, directeur Van den Brink Transportservice BV.Renault T-serieHij vervolgt: “Doordat we ook een verzekering hebben via RTFS en een Renault Trucks-reparatie- en onderhoudscontract beschikken we over één aanspreekpunt. Daardoor kan er snel worden geschakeld, mocht dat nodig zijn. Bovendien profiteren we van een scherp tarief en komen we niet voor financiële verrassingen te staan.”Renault T-serieEen van de nieuwe Renault-trucks wordt gereden door dochter Violetta van den Brink. Ook zij is enthousiast over de nieuwe voertuigen: “Het zijn super auto’s. Ik kan niet wachten om er mee de weg op te gaan. En wat extra leuk is: mijn zus heeft de truck tijdens haar stage bij Van der Linden van Sprankhuizen rijklaar gemaakt!”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *