Met een Berkhof-truck naar het strand

Berkhof onbekend/overigNa 25 jaar in de trucksport actief geweest te zijn is het team rond Ton Stoker nu overgestapt naar het NK Offroad, waar men met een Desert Warrior aan de start staat. Nu vraagt dit natuurlijk ander transport dan een truck, dat werd gevonden in een Berkhof truck! Wat veel mensen niet weten is dat deze busbouwer ook enkele vrachtwagens heeft gebouwd. Er zijn er 2 gebouwd in opdracht van De Haan verhuizingen te Alblasserdam, vandaar de afzetbak met laadbak. De laatste jaren is deze truck gebruikt door Chiodo sport voor het vervoer van klassieke porsches (twee boven elkaar). Bouwjaar is 1986, op een DAF MB230 chassis met een DAF 1160 motor met 280 pk. Twee weken geleden was de eerste ronde van het NK Offroad voor Stoker Teamsport en konden we deze schoonheid voor het eerst in dit rennerskwartier bewonderen. Met dank aan het team voor de informatie!Berkhof onbekend/overigBerkhof onbekend/overigBerkhof onbekend/overigBerkhof onbekend/overig
Wie deze schoonheid in het echt wil bewonderen: dit weekend is weer een ronde van het NK offroad, de rally zelf is in Havelte(rberg), de Berkhof kun je in het bivak te Appelscha vinden.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *