Volvo F10 van Hans Mul nu ook als Tekno model

Volvo F10De Volvo F10 van Hans Mul is een bekende verschijning in oldtimerland. Tekno heeft de truck, inclusief de trailer, verkleind, vanaf vandaag is hij ook in 1:50 te koop! Voor 160 euro kun je dag in dag uit van deze schoonheid genieten. Bestellen kan hier.

Hans Mul uit Zwanenburg is in het dagelijks leven eigen rijder. Voor de hobby heeft hij onder andere een Volvo F1020 uit 1978 met een oude Burg zeilentrailer. Deze combinatie is tot in de puntjes gerestaureerd. Zaterdag 1 april is Hans met zijn Volvo bij het Tekno museum en kun je het model en de echte auto bewonderen. De klassieke combinatie zal tussen 10.00 en 13.00 aanwezig zijn.Volvo F10Volvo F10Volvo F10Volvo F10Volvo F10Volvo F10

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *