Open dag E.J. de Jong transport

DAF XF Euro 6Gisteren was de dag van de open dagen, niet alleen Scania Zwolle en Reiger Suspension haden de deuren wijd open staan, ook bij E.J. de Jong transport uit Parrega was het feest. Letterlijk, want het bedrijf bestond 35 jaar. Ook hier kon ik zelf niet bij zijn, gelukkig was John de Boer (zelf chauffeur op een prachtige nieuwe XF van het bedrijf) zo vriendelijk een aantal foto’s te sturen. Onbekend meerdere (diverse merken)DAF CF Euro 6Volvo FH 3rd genVolvo FM 2nd genOnbekend meerdere (diverse merken)Volvo FH 4th genOnbekend meerdere (diverse merken)DAF XF Euro 6DAF LadyVolvo FM 2nd genOnbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Volvo FM 4th genVolvo FH 3rd genVolvo FM 2nd genVolvo FM 2nd gen

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *