[video] NK Offroad Havelte 2017


Het plan was het hele weekend bij het NK offroad te zijn. Dit is op papier in Havelte, maar in de praktijk tussen Havelterberg en Darp. Het bivak is in Appelscha, bij Duinenzathe. Helaas had de organisatie met wat personele onderbezetting te kampen dit weekend (volgens mij zaten veel vaste vrijwilligers in Marokko dit weekend, iets wat ik ze niet kwalijk kan nemen), wat voor ons als pers wat negatieve bij-effecten had. Mede daardoor konden we alleen de vierde manche (op zondagochtend) bijwonen, in plaats van alle vijf. Hanna en ik hebben ons eerst op Vanessa, de beroemde twee bulten met de waterbak er tussen, gepositioneerd. Helaas stond Vanessa niet op het programma vandaag, maar het is wel een veilige plek om te kijken waar iedereen heen rijdt. Dat wisten de deelnemers zelf ook niet, vrijwel iedereen reed verkeerd. Wel hilariche taferelen, geen spectaculaire actiebeelden. Later zijn we van Vanessa langzaamaan weer richting de finish gelopen.

2 Comments

  1. bob 3 april 2017 Reply
    • Alex Miedema 3 april 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *