[video] De levens van de BN-HH-91

VDL Berkhof AmbassadorNiet alleen trucks hebben vaak een tweede leven, ook bussen kunnen er wat van. Zo is de VDL Berkhof Ambassador met kenteken BN-HH-91 zijn leven begonnen bij Connexxion. Daarna is hij naar Parkeeraccomodaties Tsjerk Hiddes in Harlingen gegaan, waar hij bootpassagiers vanaf een grote parkeerplaats naar de veerbootterminal, 300 meter verderop brengt. Typisch iets voor luie mensen. Jullie zullen begrijpen dat ik ook wel eens in deze bus heb gezeten. In zijn Connexxion tijd heb ik hem zelf nooit op de foto gezet, maar ik kwam op youtube wel onderstaande zeer spannende actiefilm tegen. Embedden mag volgens de copyrightwetgeving, lekker makkelijk dus.

Mocht 16006400fan besluiten dit filmpje ooit offline te halen, hier is een foto van één van de vele tweelingbroertjes van de 8153, het roepnummer dat de bus bij Connexxion had.VDL Berkhof Ambassador

One Response

  1. Jaco Terlouw 5 april 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *