De oogst van 5 april 2017

Gisteren was ik in Drachten om een social media training te geven aan Astrid Heuker, een aanstormend talent op het gebied van motorsportjournalistiek. Ik was expres wat vroeger in Drachten om even een klein fotorondje te doen. Scania 144Scania 144 ~ Schaap De With.Emoss elektrotruckEmoss elektrotruck ~ Top Movers.DAF CF85DAF CF85 ~ Kreeft Opleidingen.Mercedes-Benz MeerdereMercedes-Benz meerdere.Datsun heftruckDatsun heftruck.Iveco StralisIveco Stralis ~ Cornelis.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ NNRD.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos ~ Bidfood.Volvo FH 3rd genVolvo FH 3rd gen ~ W. Mulder.Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz Atego MP1 ~ ICP BV.DAF terminaltrekkerDAF terminaltrekker.DAF CF85DAF CF85 ~ Van Gansewinkel.MAN F90MAN F90 ~ Kijlstra.VW Transporter T2VW Transporter T2 ~ Wagenfolks.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Walet.Scania R440Scania R440 ~ Lorang.Mitsubishi CanterMitsubishi Canter ~ Prinsen.DAF CF85DAF CF85 ~ Prinsen.Mercedes-Benz overig/onbekendMercedes-Benz ambulance ~ Kijlstra.Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner ~ Pater.GINAF X4241-SGINAF X4241-S ~ Combi-Trans.Scania R560Scania R560 ~ Jappie Groeneveld.

“Blusriool”. Ik moest spontaan denken aan de Southpark-aflevering waar de 4 vrienden een brand proberen te blussen door er overheen te plassen. MAN TGAMAN TGA ~ Kijlstra.DAF CF75DAF CF75 ~ Regon.Setra S431DTSetra S431DT ~ Flixbus.VDL CiteaVDL Citea ~ Arriva.Mercedes-Benz IntouroMercedes-Benz Intouro ~ Arriva.Mercedes-Benz CitaroMercedes-Benz Citaro ~ Qbuzz.DAF CF85DAF CF85 ~ vandervalk+degroot.

Na de training ging Astrid ook nog een stukje in de Skoda rijden. Ze had al een tijd niet meer auto gereden, zo kon ze weer wat routine op doen. Skoda FabiaBefore.Skoda FabiaAfter.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *