[video] 4×4 Het Noorden in Drachten


Vandaag zou ik eigenlijk thuis blijven… Maar toen ik er toch op uit ging naar de Lada Club in Donkerbroek, was het een kleine moeite om op de terugweg even in Drachten in de zandput van Jansma te kijken. Daar waren de mensen van 4×4 Het Noorden met hun terreinwagens aan het spelen! Helaas dit keer zonder Samurai, die gaat de volgende keer weer mee. De video is wel wat bewogen, maar hey, ‘schokkende beelden’ roepen trekt weer extra kijkers. Jeep CJ7Jeep CJ7Jeep CJ7MAN G90Jeep onbekend/overigJeep onbekend/overigDaihatsu FerozaJeep WranglerJeep WranglerNissan PatrolJeep onbekend/overigJeep WranglerJeep WranglerSuzuki VitaraDodge W200Suzuki LJNissan PatrolSuzuki VitaraDaihatsu FerozaJeep CJ7Land Rover DefenderNissan PatrolLand Rover DefenderNissan PatrolJeep CherokeeJeep CherokeeToyota HiLuxLand Rover DefenderNissan PatrolNissan PatrolDodge W200Land Rover DefenderLand Rover DiscoveryJeep WranglerNissan PatrolSuzuki VitaraNissan PatrolDaihatsu FerozaSuzuki Samurai

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *