Voorjaarsrit Lada Club Nederland 2017

Vandaag (9 april 2017) werd de voorjaarsrit van Lada Club Nederland georganiseerd. Jarenlang heb ik trouw aan iedere rit van deze club meegedaan, maar toen ik zzp-er werd heb ik al mijn auto’s (dus ook mijn Lada Niva en Lada 111) verkocht en abonnementen/lidmaatschappen stop gezet. Toen ik gisteravond hoorde dat er een rit door Fryslân zou zijn vandaag, ben ik natuurlijk even naar de start, bij ’t Witte Huis in Donkerbroek, gegaan. Het liefst was ik zelf mee gereden natuurlijk, maar doordat ik het zo laat hoorde kon ik geen navigator (of chauffeur) meer regelen. Maar een aantal oude bekenden weer even spreken was al erg leuk! Jullie zijn nog niet van me af, LCN! 😉

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *