Volvo FH16 van Meijnen is blikvanger

Volvo FH16 4th genWie van de bezoekersparking naar de Evenementenhal is gelopen bij Transport Compleet Hardenberg kan hem niet gemist hebben: de Volvo FH16 750 van Meijnen die er door Nijwa neer was gezet. Volvo FH16 4th genDe 6×2 naloopas trekker is voorzien van een rondom luchtgeveerde Globetrotter XL-cabine, luchtgeveerde vooras met Volvo Dynamic Steering, Dura-Bright aluminium velgen, retarder, Forward collision warning, adaptive cruise control met noodrem, Lang Change Support, alarmsysteem, frontzichtcamera, lederen stoelbekleding, en I-ParkCool.Volvo FH16 4th genHet spuitwerk is gedaan door Truckpaint Doetinchem, het plaatwerk door VMB Oldenzaal. Nijwa Hengelo heeft de verdere opbouw verzorgd Hengelo. Nijwa Hengelo heeft de verdere opbouw verzorgd, waaronder ook de bullbar met lampen, lowbar met leds, sidebars met leds, achterbumper met lampen, ‘old skool’ FH lampen op de zonneklep, hoekschildjes, verstralers, werklampen, RVS-beugel met lampen. Overal waar een lamp in kan is dat ook gebeurd dus!Volvo FH16 4th genHeel veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!Volvo FH16 4th gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *