Ja, vast. In Marokko


Het zal jullie niet ontgaan zijn, afgelopen week was ik in Marokko om de Morocco Desert Challenge te volgen. Op woensdag mochten we zelf een stuk offroaden met de Nissan Pathfinder. Op een gegeven moment reden we door vrij los zand, de drie auto’s voor ons kwamen er zonder problemen doorheen, maar wij stonden plots vast. Daar sta je dan, geen sperren, geen sleepkabel. Het duwen was voor mijn medereizigers vrij pijnlijk, het brandend zand deed hun in slippers en korte broeken getooide benen zeer, vertelden ze. Ik had in mijn werkschoenen en spijkerbroek weinig last… Nissan PathfinderNissan PathfinderNissan PathfinderNissan PathfinderNet op het moment dat we door de opties heen begonnen te raken, kwam er een stofwolk uit de verte aan. Dat bleek de DAF CF met Twan Verkooyen, Roland Verkooyen en Erik Jennissen te zijn die ons weer los hebben getrokken. Plus de rest van de auto’s die ook vast waren komen te staan in hun pogingen ons te bereiken… Nogmaals bedankt heren!DAF CFNissan PathfinderDAF CFMitsubishi PajeroDAF CF

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *