Mercedes-Benz Actros voor Sandstra

Mercedes-Benz Actros MP4Zojuist heeft Catrinus Sandstra, van het gelijknamige transportbedrijf uit Bolsward, een prachtige nieuwe Mercedes-Benz Actros overhandigd gekregen van Bauke Wijbenga, verkoper zware trucks bij Wensink. Het is de eerste Mercedes-Benz truck bij het bedrijf. Hij zit bomvol met opties, waar onder ook een verlichte ster, die de weg naar Bedlehem wijst. Erik de Boer zorgde er voor dat de Sandstra kleuren perfect aansluiten op het design van de Actros. De 1948 is met hydrauliek uitgerust zodat hij een walking floor trailer kan gaan trekken. De tweede generatie Euro 6 motoren is nog weer 3% zuiniger dan haar voorganger. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *