Torpedo’s in Marokko

Terwijl bij ons de trucks met neus zo goed als uitgestorven zijn, kun je ze in Marokko nog regelmatig tegen komen. Met name de Volvo NL, Renault C-serie en de oudere Berliets zie je nog veel. Berliet onbekend/overigBerliet.Volvo NL10Volvo NL10.Renault C-serie torpedoRenault C-serie torpedo.AWD onbekend/overigAWD.Volvo NL10Volvo NL10.Volvo N10Volvo N10.Volvo NL10Volvo NL10.Volvo NL10Volvo NL10.Volvo NL10Volvo NL10.Renault C-serie torpedoRenault C-serie torpedo.Berliet onbekend/overigBerliet.Renault C-serie torpedoRenault C-serie torpedo.Berliet onbekend/overigBerliet.Berliet onbekend/overigBerliet.Onbekend M-truckM-truck.Renault C-serie torpedoRenault C-serie torpedo.Oshkosh M1070Oshkosh M1070.Freightliner onbekend/overigFreightliner.Renault C-serie torpedoRenault C-serie torpedo.Renault C-serie torpedoRenault C-serie torpedo.Renault C-serie torpedoRenault C-serie torpedo.Ford Thames TraderFord Thames Trader.

3 Comments

  1. Bert Klanderman 1 mei 2017 Reply
    • Alex Miedema 1 mei 2017 Reply
  2. Edwin berrevoets 12 mei 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *