Ginaf X6 mixer voor de IJB groep

GINAF X6 4243-CSBij IJB Mortel in Lemmer (onderdeel van de IJB Groep) kunt u terecht voor een uitgebreid scala aan betonsoorten. Vandaag kan het bedrijf aan de slag met deze nieuwe GINAF X6 4243-CS. GINAF trucks onderscheiden zich door toepassing van innovatieve technieken zoals het Hydro-Pneumatische Veer-Systeem, het Elektronisch Voertuig Stuursysteem en HydroAxle, waardoor deze Ginaf goed is voor 43 ton. In combinatie met zijn wendbaarheid, maakt hem een zeer comfortabele truck.GINAF X6 4243-CSDe hoogwaardige 12 kub betonmixer van Liebherr is opgebouwd door Mesken BV uit Leek. Jurjen Ypma en zijn collega’s bij ESA wensen de medewerkers van IJB Mortel veel werkplezier met deze nieuwe GINAF, iets waar ik me uiteraard volledig bij aansluit. Er is alleen één ding wat ontzettend jammer is. Dat Marten Bosma, trouw Ginaf-mixer-rijder bij IJB, dit niet meer mee kan maken, hij is afgelopen zomer overleden. GINAF X6 4243-CSGINAF X6 4243-CS

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *