De buurman van Pier in Peru

Met een beetje letters husselen kun je van de titel de meest hilarische creaties krijgen, maar dat laat ik dit keer aan jullie eigen fantasie over. Het gaat in deze blog over een paar foto’s die ik van Pier van Solkema toegestuurd kreeg. Hij kreeg ze op zijn beurt van zijn buurman, Sjoerd Vriesema, die naar Peru op vakantie as geweest. Geen idee wat er in Peru te doen is naast trucks spotten, maar als ik dit zou zie, waarom zou je er ├╝berhaupt wat anders willen doen? ­čśë International overig/onbekendKenworth T2000Scania R420International overig/onbekendVolvo FHInternational overig/onbekendKenworth T680Kenworth T600Volvo VNKenworth T800Kenworth T680International overig/onbekendInternational overig/onbekendKenworth T600International overig/onbekendInternational overig/onbekendScania R-serie 2nd genDodge onbekend/overig

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *