Open dag Van der Werff

Vandaag (6 mei 2017) houdt Van der Werff een open dag op haar hoofdvestiging, in Heerenveen ter ere van het 100-jarig bestaan. Ongeveer de helft van de voertuigen is aanwezig, de andere helft staat verspreid over andere vestigingen. De open dag begon om 11 uur, precies het moment dat ik weer weg reed… Iets met een overvolle planning vandaag. In deze blog vind je vooral veel overzichtsfoto’s, de individuele trucks komen binnenkort allemaal voorbij in een specifieke blogpost over de truck van Van der Werff.Onbekend meerdere (diverse merken)Ford 5110DAF XF Euro 6DAF XF105Moffett meeneemheftruckOnbekend onbekend/overigOnbekend meerdere (diverse merken)Peugeot ExpertVolvo FH 4th genScania meerdereFaymonville opleggerCaterpillar heftruckMercedes-Benz Actros MP3Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Scania R410 (new)Kalmar reachstackerOnbekend meerdere (diverse merken)Kromhout onbekend/overigMercedes-Benz Actros MP4Iveco StralisScania meerdereOnbekend meerdere (diverse merken)Scania R410 (new)Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Kalmar TT612dDAF CF85Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Volvo FH 4th genDAF CF Euro 6Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)DAF CF85Onbekend meerdere (diverse merken)Scania R410DAF XF Euro 6Van der Werff, gefeliciteerd, en bedankt voor het organiseren van dit mooie evenement! Voor wie de kans heeft, zeker nog even naar Heerenveen gaan zou ik zeggen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *