De oogst van 11 mei 2017

Gisteren was ik naar de beurs ‘RETTmobil 2017‘, uiteraard heb ik op de heen- en terugweg ook links en rechts wat plaatjes geschoten. Iveco club-van-vierIveco met club-van-vier cabine, nog gewoon aan het werk.Mercedes-Benz Actros MP4Mijn eerste Duitse lzv in het wild, van Schwarz Spedition.Scania R450 (new)Scania R450 (new) ~ Adami.Ladog onbekend/overigLadog.MAN TGAMAN TGAMAN TGA ~ Sleepy Yachttransporte.Scania R420Mercedes-Benz SK 94Onbekend opleggerMAN F90Mooi setje. Meusburger opleggerMeusburger oplegger.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3 ~ schritt-ist-hot.de.Scania R500 (new)Scania R500 (new)Scania R500 (new)Het kostte wat moeite om de nieuwe Scania R500 van Brus op de foto te krijgen, maar dan heb je ook wat.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *