Allereerste Cangaru klant neemt Transmanut meeneemheftruck in ontvangst

Op 6 mei jl. heeft Firma Verwaal & Zn., gevestigd in Stolwijk, zijn eerste Transmanut meeneemheftruck in ontvangst mogen nemen.

Firma Verwaal & Zn., Cangaru klant van het allereerste uur (1989), heeft opnieuw gekozen voor Transmanut . “Dat is geen toeval, maar een bewuste keuze als het gaat om het leveren van kwaliteit. We hebben goede ervaringen met onze vijf Cangaru’s en gaan ervan uit dat ook deze meeneemheftruck – zowel op het gebied van prestatie als betrouwbaarheid – door ons nog jarenlang gebruikt gaat worden”, aldus Jan Verwaal, directeur en eigenaar Firma Verwaal & Zn.Transmanut meeneemheftruckDe Transmanut, met een capaciteit van 2500 kg en een maximale hefhoogte van 3600 mm, zal hun huidige meeneemheftruck vervangen. Groot voordeel bij het onderhoud én de schaar met een slag van maar liefst 1400 mm zijn o.a. doorslaggevend geweest bij de keuze voor deze Transmanut machine.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *