500pk sterke IVECO Trakker 6×4 trekker voor Rutte

Onlangs heeft Rutte Groep uit Amsterdam een imposante nieuwe trekker in de vaart genomen: Een IVECO Trakker 6×4 met lage slaapcabine. De trekker is uitgerust met een 500pk sterke IVECO Cursor 13 dieselmotor. De herkenbare grijze kleurstelling van Rutte, de dubbele staande uitlaten achter de cabine, chromen accenten en lampen maken het voertuig af!Iveco TrakkerRutte Groep uit Amsterdam
De Rutte Groep specialiseerde zich sinds de oprichting ruim 60 jaar geleden op het vervoer van materiaal en materieel voor Gemeente Amsterdam. Rutte Groep is door de verschillende bedrijfsactiviteiten en het zeer diverse wagenpark erg flexibel. In 1983 is Rutte Groep begonnen met het recyclen van bestratingsmateriaal. Later, in 1994, heeft het Amsterdamse bedrijf zich ook toegelegd op de wegenbouw.
Rutte Groep is actief in het plaatsen van ondergrondse afval inzamelingssystemen. Andere activiteiten waar Rutte zich mee bezighoudt zijn onder andere het vervoeren van goederen door de grachten van Amsterdam en het recyclen van wegenbouw/bouw materialen op de Amsterdamse monumentenwerf.Iveco Trakker500pk sterke IVECO Trakker 6×4 trekker
De Rutte Groep heeft gekozen voor de IVECO Trakker als zwaar transport trekker. De Trakker heeft standaard een zwaarder en dikker chassis dan de IVECO Stralis en is daardoor zeer geschikt voor de zwaardere transportwerkzaamheden. De nieuwe Trakker trekker met 6×4 as-configuratie van Rutte beschikt over een 500pk en 2300Nm krachtige IVECO Cursor 13 dieselmotor. Deze is gekoppeld aan een 16-traps automatisch geschakelde versnellingsbak. De Trakker is verder uitgerust met een hydraulische retarder en hydrauliek installatie.
De IVECO Trakker met lage slaapcabine is stijlvol uitgevoerd in twee kleuren grijs, herkenbaar voor het wagenpark van het Amsterdamse bedrijf. De dubbele staande uitlaten, slangenrek, lampen op het dak en strakke opbouw maken deze 6×4 trekker tot een zeer imposante verschijning.Iveco TrakkerIVECO past op haar zware voertuigen het Hi-eSCR uitlaatgasnabehandelingssysteem toe. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van uitlaatgasrecirculatie, waardoor een schonere verbranding in de motor ontstaat. Naast een lager brandstofverbruik, langer onderhoudsinterval en een lagere uitstoot hoeft het roetfilter van de IVECO Trakker van Rutte nooit actief geregenereerd te worden waardoor gevaarlijke situaties vanwege vrijkomende hitte op bijvoorbeeld bouwplaatsen wordt voorkomen.

One Response

  1. Frank 24 mei 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *