De oogst van week 21 2017

De afgelopen 7 dagen had ik hier en daar wat bijvangst. Alvis StalwartAlvis Stalwart.DAF 65DAF 65.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Opel ComboOpel Combo ~ De Kroan.Peugeot PartnerPeugeot Partner ~ Haarsma.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen ~ Hellinga.DAF XF105DAF XF105 ~ H. Thijssen.Volvo FL 3rd genVolvo FL 3rd gen, nieuwe Mobiele Intinsive Care Unit voor Amsterdam gok ik?DAF CF85DAF CF85 ~ Feenstra.Iveco StralisIveco Stralis ~ Omrin.Toyota HiAceToyota HiAce ~ Wetterskip Fryslân.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ De Vries Cornjum.Iveco DailyIveco Daily ~ Marco Bakker.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ H.Z.MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen ~ Group V.Scania 111Scania 111 ~ Van der Werff.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *