“De Vonkentrekker”

Scania 144Ronald “De Vonkentrekker” is een zzp-er met een Scania. Nu hoor ik dat wel vaker, maar Ronald zijn verhaal is toch net wat ander dan anders. Hij is namelijk electriciën met een passie voor trucks! De truck, een Scania 144L530 Topline met kenteken BL-BN-19, heeft hij direct nadat hij zijn groot rijbewijs heeft gehaald gekocht. Dat rijbewijs halen had nogal wat voeten in aarde, Ronald heeft suikerziekte en diverse ooglaserbehandelingen gehad.Scania 144Nu kun je zelf een beetje rondjes rijden in zo’n V8, maar het is natuurlijk veel mooier anderen mee te laten genieten. Dat vind Ronald ook, daarom doet hij graag mee met truckruns, om mensen met een beperking of handicap een fijne dag te bezorgen. Hij probeert zo veel mogelijk ritten mee te rijden. Ken of ben je een organisator van een dergelijke rit kun je Ronald dus benaderen, mocht je omhoog zitten. De contactgegevens zijn bij mij bekend.Scania 144Scania 144

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *