OK, doei: Volkswagens bij de politie

De afgelopen jaren reed de Nederlandse politie vrijwel uitsluitend met Volkswagens, na een op zijn minst dubieus te noemen aanbesteding. Nu is er een nieuwe aanbesteding gedaan (in delen dit keer) en zoals de stand nu is, worden de nieuwe generatie politiebusjes Mercedes-Benz Vito’s terwijl de Tourans worden opgevolgd door de Mercedes-Benz B-klasse. Nu niet gaan roepen dat Mercedes duur is en gaan huilen over de besteding van je belastinggeld, want dan heb je dus echt niet begrepen hoe een aanbesteding werkt. In deze blog nog een kans om de Volkswagens bij de politie even uit te zwaaien. VW TouranVW Touran.VW TouranVW Touran.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW GolfVW Golf.VW GolfVW Golf.VW Transporter T4VW Transporter T4.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW TouranVW Touran.VW TouranVW Touran.VW GolfVW Golf.VW GolfVW Golf.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW GolfVW Golf.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW TouranVW Touran.VW TouranVW Touran.VW TouranVW Touran.VW Crafter 1st genVW Crafter 1st gen.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW TouranVW Touran.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW TouranVW Touran.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW Transporter T5VW Transporter T5.

NET ZO INTERESSANT

2 Comments

  1. A van der Meulen 27 mei 2017 Reply
  2. Ronan Drost 27 mei 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *