De oogst van 29 mei 2017

Afgelopen zondag werd één van onze nichtjes gedoopt, dus we mochten even op en neer naar Duitsland. In deze blog het ‘neer’-gedeelte, de terugweg van gisteren (aangevuld met een half uurtje boven de 81 staan), het ‘op’-deel komt later deze week online. Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3 ~ Rüdinger.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs ~ SER RUZ.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.Hyundai H350Hyundai H350 ~ CTW.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Schlüter.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ BayWa.Volvo FM 2nd genVolvo FM 2nd gen.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ AZ.Renault Midlum 2nd genRenault Midlum 2nd gen ~ Weiss Kartonagen.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Reinert.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Reinert.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Reinert.DAF XF105DAF XF105 ~ Intertransport.Saurer 2DMSaurer 2DM.FBW onbekend/overigFBW.Hyundai H-1Hyundai H-1 ~ Stadt Widdern.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4 ~ Dettinger.Ford TransitFord Transit ~ THW.Scania R450Scania R450 ~ M.D.S.Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94 ~ Distelhäuser.Liebherr telescoopkraanLiebherr telescoopkraanLiebherr telescoopkraan.Mercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasse ~ Bestattungshaus Rueben.DAF XF105DAF XF105 ~ Hoffmann.

2 Comments

  1. Patrick 30 mei 2017 Reply
    • Alex Miedema 30 mei 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *