[podcast] Truckstop Burdaard aflevering III

De derde en laatste aflevering van Truckstop Burdaard is niet opgenomen in de Vlakland studio, maar bij Auke Spijksma in de ‘winkel’. Wim Brons nam de presentatie voor zijn rekening en had het met truckfestival-organisator Auke Spijksma, transportondernemer Klaas Westra, truckjournalist Iep van der Meer en mij (onder het oog van het massaal toegestroomde publiek) over diverse transportgerelateerde zaken. Denk bijvoorbeeld aan de CAO, de behandeling van vrachtwagenchauffeurs, Tatra trucks, de Internationale BIGtruck en Lion Toys modellen. Veel luisterplezier! Voor de mensen die de Friese taal niet machtig zijn: geeft niks, niemand kan perfect zijn, bij de afûk kun je een cursus volgen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *