ReinigingsDemoDagen 2017

Gisteren (31 mei 2017) en vandaag worden op het rdw testciruit, naast vliegveld Lelystad, de ReinigingsDemoDagen georganiseerd, dé vakbeurs op het gebied van reinigingsvoertuigen. Des te interessanter doordat deze sector altijd voorop loopt met nieuwe technologiën. Nu was de autonome Volvo vuilniswagen helaas niet aanwezig, maar wel een flink deel van het Groninger waterstof-wagenpark. Hierover later overigens meer. Verdwalen kan niet meer op de beurs: het is één lange straat die om zichzelf heen kronkelt. Zo krijgt iedere exposant even veel publiek langs zijn stand, een mooi systeem wat mij betreft. Meer foto’s vanaf de beurs kun je vinden op truckfan.nl.MAN F2000MAN F2000 ~ De Korne.Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic van Werkorganisatie Duivenvoorde, het samenwerkingsgebeuren tussen gemeenten Voorschoten en Wassenaar. Deze is dus voor het vervoer van koude kak. 😉 DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Breda.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen met Palfinger kraan van Twente Milieu.Renault MaxityRenault Maxity.LM Trac onbekend/overigLM Trac met onkruidstomer.Club Car onbekend/overigClub Car.VW AmarokBelgische VW Amarok, iets korter dan die in Nederland dankzij onze onzinnige wetgeving die er voor zorgt dat pick ups doormidden gezaagd moeten worden.Onbekend aanhangwagenAls zo’n doormidden gezaagde pick up dan na een paar jaar breekt, kun je dit er nog van maken. Ook leuk. Gezien op de stand van Marelko.Holder C 250Holder C 250 met onkruid-sauna.LM Trac onbekend/overigTraditioneel onkruid borstelen gebeurt ook nog steeds, onder andere met deze LM Trac.Scania P280Het team van RTL Transportwereld in actie. Scania P280Scania P280 ~ Avri.Scania S730Liefhebbers konden een stukje sturen met een Scania S730Iveco Stralis…en een Iveco Stralis.Scania P370Scania P370 ~ Gemeente Assen.Nimos onkruidborstelNimos onkruidborstel.Fuso CanterFuso Canter.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Cleanmat.Scania P-serie 2nd genScania P-serie 2nd gen voor Suez.Iveco StralisIveco Stralis ~ Omrin.Iveco StralisIveco Stralis ~ Baetsen.Scania P320Scania P320 ~ Oss.Iveco DailyIveco Daily ~ Rioolservice Noord-Holland.Ausa B200HAusa B200H ~ Van Raaij.DFSK CityTransporterDFSK CityTransporterDFSK CityTransporterDFSK CityTransporters, zowel op gas als elektrisch. Bokimobil 1152 TBokimobil 1152 T.Bokimobil onbekend/overigGothic versie van de Bokimobil.Ausa B400HAusa B400H.RAVO onbekend/overigRAVO.Bokimobil onbekend/overigEuro 6 Bokimobil voor Amsterdam.Frisian Motors FM-50Frisian Motors FM-50.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.Nissan e-NV200Nissan e-NV200Nissan e-NV200.Scania P360Scania P360 ~ HVC.Spijkstaal onbekend/overigSpijkstaal.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Gemeente Groningen.DAF LF Euro 6DAF LF Euro 6 ~ Van der Elst.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Renewi.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 van Milieuservice uit Strijen.Fuso CanterFuso Canter ~ Cleanmat.Nissan NT400Nissan NT400 ~ Cleanmat.GINAF E-serieGINAF E-serieelektrische GINAF met Brock opbouw. DAF CF Euro 6Van Schijndel op DAF CF Euro 6.Scania G450Scania G450Bijzondere lading in de Scania G450 van Rions.VW Transporter T6VW Transporter T6, door Rondaan opgebouwd.RAF aanhangwagenRAF aanhangwagen.Kärcher veegmachineKärcher veegmachine.Iveco DailyIveco Daily ~ Beek.Iveco StralisIveco Stralis ~ Beek.Volvo FE 2nd genVolvo FE 2nd gen ~ MGM.Kärcher veegmachineKärcher veegmachine.RAVO onbekend/overigRAVO ~ Wolfswinkel.Mathieu veegmachineMathieu MC110 veegmachine.RAVO HygionRAVO Hygion.Vitra 2030Vitra 2030.Greenmachines GM5Greenmachines GM5.Aebi MT750Aebi MT750.Aebi MT720Aebi MT720.Schmidt Swingo 200Schmidt Swingo 200.Schmidt Swingo 200Schmidt Swingo 200.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen ~ Rijkswaterstaat.Schmidt Cleango 500Schmidt Cleango 500 ~ ROVA.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.Husmann GT-M 1750Husmann GT-M 1750.Goupil G4Goupil G4.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Wilchem.Bucher City Cat 5006Bucher City Cat 5006.Multicar M29CMulticar M29C ~ Breda.Hako Citymaster 600Hako Citymaster 600.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen ~ Van Kaathoven.Multicar onbekend/overigMulticar.Bucher veegmachineBucher veegmachine ~ DAR.Johnston veegmachineJohnston veegmachine ~ Van Doorn.MAN TGM 3rd genMAN TGM 3rd gen ~ Tuytel.Johnston veegmachineJohnston veegmachine ~ Krinkels.E-Trucks onbekend/overigGroninger E-Trucks waterstoftruck.DAF LF Euro 6DAF LF Euro 6 ~ BEKKERLaGram.Dulevo veegmachineDulevo veegmachine ~ Rotterdam.Tecnobus Fuel Cell busTecnobus Fuel Cell bus.Tenax Electra 2.0Tenax veegmachine.Hyundai ix35Hyundai ix35 op waterstof van Rijkswaterstaat.Dulevo veegmachineDulevo veegmachine ~ Zuidplas.RAVO onbekend/overigHolthausen heeft deze RAVO voor gemeente Groningen omgebouwd naar waterstofaandrijving.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6NOg een keer Groningen, dit keer een door Wierda (!) aangepaste DAF CF Euro 6.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter ~ De Meerlanden.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6De meeste van mijn lezers zullen ARCO vooral kennen uit de rallywereld, maar deze DAF CF Euro 6 met Faun opbouw mag er ook zijn! Deze zamelt in en reinigt rolcontainers t/m 5000 liter met warm water en een triple was-arm, voorzien van 3 waskoppen. Dit alles opgebouwd door BEKKERLaGram.Volvo FE 2nd genVolvo FE 2nd gen ~ Rotterdam.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Terneuzen.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen ~ Sinke.Isuzu N-serieIsuzu N-serieIsuzu N-serie.DAF CF Euro 6Rotterdamse DAF CF Euro 6 bij BEKKERLaGram.Scania P450Scania P450Scania P450 met typisch Duitse opbouw van Kroll voor ROVA.Scania P280Scania P280Scania P280.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.Boschung Urban-Sweeper S2Boschung Urban-Sweeper S2.Mercedes-Benz EconicMercedes-Benz Econic.Multicar TremoMulticar Tremo.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos ~ Rijkswaterstaat.Renault D-serieRenault D-serie ~ Heida Kolk Service.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 met VDL Translift opbouw uit een serie van 20 stuks voor HVC. Van Hool aanhangwagenVan Hool aanhangwagen ~ Wolfswinkel.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Roele de Vries.Fuso CanterFuso Canter.Scania G410Scania G410 ~ Riool Techniek Kraggenburg.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *