Hulpdiensten bij Truck Trial Hülen

Onbekend meerdere (diverse merken)Bij de trucktrialwedstrijd in Hülen waren de hulpdiensten ruimschoots aanwezig. Gelukkig zijn ze (voor zover ik weet) niet in actie gekomen. Onbekend meerdere (diverse merken)Rückert pakte goed uit.MAN TGAMAN TGA.Scania G420Scania G420.Mercedes-Benz VitoMercedes-Benz Vito.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Iveco-Magirus EuroFireIveco-Magirus EuroFire.Argo 8x8Argo 8x8Argo 8x8Argo 8x8Leuk speelgoed, deze Argo 8×8 van de Malteser Hilfsdienst.Ford TransitFord Transit.Mercedes-Benz T2Mercedes-Benz T2Mercedes-Benz T2.Ford TransitFord TransitFord Transit.VW Transporter T4VW Transporter T4.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *